Thank You For The Rain

Registrer en visning

Vil du bruke film i klimakampen? Gjennom et samarbeid med Klimavalgalliansen gjør vi Thank You For The Rain tilgjengelig for alle som ønsker å arrangere en offentlig visning i Norge i perioden 1/8-11/9 2017. Målet er å sette klimaendringer og klimarettferdighet på dagsorden før Stortingsvalget 2017.

For fem år siden startet den kenyanske småbonden Kisilu Musya å filme sin familie og landsby og hvordan klimaendringene påvirker deres liv. Når Kisilus hus blir ødelagt i en storm starter den selvlærte filmskaperen en lokal bevegelse av bønder og kaller til kamp mot ekstremværet; en kamp som bringer ham til både Oslo og COP21 i Paris. Men jo lengre ut i den storpolitiske verden Kisilu kommer, desto mer motstand og utfordringer møter han. Thank You For The Rain er en varm og rivende historie om håp fra klimaendringenes frontlinjer.

Vi håper at filmen kan bli brukt til å starte samtaler og arbeid som gjør at vi står sterkere i kampen for en mer bærekraftig og rettferdig verden. I samarbeid med Klimavalgalliansen vil vi derfor tilby filmen gratis, i et begrenset tidsrom før den får norsk og internasjonal TV-premiere, til alle som ønsker å spre klimaengasjement gjennom film.

Enten du representerer en organisasjon, forening eller bare deg selv, kan du sette opp en offentlig visning der du selv ønsker – i klasserommet, på samfunnshuset, i en kinosal, til kirkekaffen, i en låve eller i bakgården. Les mer om når og hvordan du kan sette opp en visning under!

Tusen takk til Fritt Ord, Bergesenstiftelsen og Fond for lyd og bilde som har gjort disse lokalvisningene mulig!

Registrer din visning

Kampanjeperioden var fra 1. august til 11. september 2017. Det er fortsatt mulig å sette opp egen visning av Thank You For The Rain, men da vil det påløpe standard visningslisens på 2000 kr (eks. mva). Ta kontakt på hei@differmedia.no dersom du ønsker å arrangere filmvisning!

Show More
Om filmen

Finn ut mer om dokumentarfilmen Thank You For The Rain.

År: 2017
Spilletid: 87 minutter
Språk: Engelsk og kikamba, med norske undertekster
Land: Norge/Storbritannia
Regi: Julia Dahr

Passer best for publikum fra 16 år og oppover.

Filmproduksjonen er finansiert av Fritt Ord, Norsk Filminstitutt, Fond for lyd og bilde, Creative Europe Media, og er en co-produksjon med ZDF-Arte.

Show More
HVORDAN

Slik organiserer du din egen visning av Thank You For The Rain.

 1. Les retningslinjene under for å se om arrangementet du planlegger passer.
 2. Velg dato og egnet lokale, og registrer arrangementet din i skjemaet under. Vi sender deg en epost med bekreftelse så snart vi har anledning.
 3. Vi legger til ditt arrangement på vår nettside slik at andre kan finne det. Dersom det skjer endringer i tidspunkt eller lokale er det bare å gi oss beskjed!
 4. Les gjennom vår visningsguide – der finner du nyttige tips til hvordan du kan arrangere en vellykket visning.
 5. Når kampanjeperioden nærmer seg får du tilsendt filmen digitalt gjennom en lenke. Du kan også bruke vår plakat og annet materiale til å promotere arrangementet – sjekk visningsguiden.
 6. Etter visningsperioden får du en epost fra oss der vi ber deg om å gi en kort tilbakemelding på hvordan visningen gikk, slik at vi får mulighet til å gjøre en god evaluering av kampanjen.
Show More
Retningslinjer

Sjekk at arrangementet ditt er innenfor retningslinjene.

 • Arrangementet skal være av offentlig karakter
 • Filmvisningen skal finne sted mellom 1. august og 11. september 2017
 • Alle visninger skal registreres i skjemaet under
 • Filmfilen skal kun brukes til den aktuelle visningen
 • Vi forbeholder oss retten til å avvise forespørsler
 • Etter endt visning skal arrangøren gi en kort tilbakemelding om hvordan arrangementet gikk
Show More
Ressurser for arrangører

Tips og ressurser til deg som planlegger en visning.

Visningsguide: Slik arrangerer du en vellykket visning

Pressepakke, stills og plakat

TrailerShow More

Registrerte visninger